Duurzame meubels op maat

Atelier Tack is een ambachtelijk meubelatelier dat meubels op maat en naar wens van de klant maakt. Je kiest zelf de houtsoort, stijl, en afmetingen. Zo ben je zeker dat je meubel prefect past in jouw interieur!

Boekenkast

Ons ecologisch meubelatelier heeft 40 jaar ervaring in het maken van boekenkasten, tv-meubels, eettafels, opbergkasten en nog veel meer. Vakmanschap is verzekerd. Wij maken voor onze klanten een unieke kast of tafel, een familiestuk dat verschillende generaties meegaat.

Interesse? Neem dan meteen contact met ons op voor een vrijblijvende prijsaanvraag.

Vraag een offerte aan mail

Duurzaam en ecologisch

Atelier Tack is lid van VIBE en werkt met milieuvriendelijke en duurzame materialen . Wij leveren aan huis zodat je zelf geen zware kasten hoeft te verplaatsen of een zelfbouw-pakket in elkaar moet knutselen.

Waarom kiezen voor meubels op maat?

Met meubels op maat heb je de teugels zelf in handen. Jij kiest hoe jouw meubel eruit komt te zien. De kleur, het type hout (eik, grenen, notelaar, kers, enz.), de stijl en afwerking: je bepaalt het allemaal zelf.

Wil je graag een metershoge wandkast om al je boeken in op te bergen? Een eiken eettafel die warmte en gezelligheid uitstraalt? Of een tv-meubel op maat dat perfect opgaat in jouw interieur? Bij Atelier Tack ben je aan het juiste adres.

Kant-en-klare meubels bieden een beperkt aanbod. Je moet de kasten, tafels of stoelen nemen zoals ze in de toonruimte staan en heel vaak vind je niet precies wat je zoekt. Door op maat te werken, vergroot je jouw keuze. Omdat ons atelier zelf meubels ontwerpt en uittekent, kunnen we tafels in alle maten en vormen aanbieden.

De juiste afmetingen

Dankzij maatwerk hebben jouw meubels ook altijd exact de juiste afmetingen. Zo wordt de beschikbare ruimte in jouw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer optimaal benut.

Een meubel zorgt voor sfeer en gezelligheid in huis. Een kast of tafel moet geen opvulling maar een meerwaarde zijn voor jouw woning.

Je hoeft ook niet te zwoegen met het in elkaar zetten van een bouwpakket waar soms een schroef ontbreekt of een plank stuk gaat. De maatmeubelen van Atelier Tack zijn afgewerkte producten, uit kwaliteitsvolle materialen en met vakmanschap gemaakt.

Prijzen: wat kost een meubel op maat?

De prijs van maatwerk is van heel wat factoren afhankelijk zoals het type meubel, het materiaal, de grootte, de afwerking, het ontwerp enz. Kerselaar of walnoot zijn bijvoorbeeld duurder dan grenen. Een massieve tafel met een complex ontwerp kost al snel meer dan een industriële eettafel.

Gelukkig krijg je er ook aardig wat voor terug. Massieve meubelen op maat zijn duurzaam en gaan een leven lang (en soms meerdere generaties) mee. Dat je meubels niet telkens opnieuw hoeft te kopen is handig voor je portemonnee maar ook beter voor het milieu. Bovendien krijg je een uniek meubelstuk dat door een professioneel meubelatelier vervaardigd is speciaal naar jouw wens.

Kortom, net als je boekenkast of keukentafel, is onze prijs er één op maat. Wil je graag meer weten over hoeveel jouw maatmeubelen zullen kosten, vraag dan gratis een gepersonaliseerde offerte aan.

Hoe kan ik maatmeubels online bestellen?

Wil je graag een meubel op maat laten maken of bestellen? Stuur ons dan een berichtje met zo precies mogelijke informatie van wat je in gedachten hebt: afmetingen, houtsoort, afwerking, etc. Dan kijken we samen hoe we jouw wens in vervulling kunnen laten gaan.

Wandkast

In België, Zuid-Nederland en Noord-Frankrijk bieden we de optie aan om meubels aan huis te leveren en te installeren. Zo moet je zelf geen zware meubels verplaatsen of onderdelen in elkaar te zetten.

Wil je graag meer weten over onze meubels op maat? Neem dan een kijkje in ons online assortiment via het groene.Kom zeker ook een kijkje nemen in onze toonruimte in Oudenaarde (Oost-Vlaanderen) om inspiratie op te doen. We hebben meer dan 300 soorten stoelen, kloostertafels, bibliotheekkasten en allerlei meubelen voor horeca en kantoor.