VRAAG EEN BOD AAN

VRAAG EEN BOD AAN

Bied uw motor zorgeloos, snel en vrijblijvend aan ons aan.

aaa

ONTVANG DE BESTE PRIJS

Aan de hand van uw informatie bepalen wij de beste prijs.

bbbb

VERKOOP UW MOTOR

Bij akkoord wordt uw motor betaald, opgehaald en gevrijwaard.

Onze tevreden klanten over JeMotorVerkopen.nl

Wilt u uw motor verkopen? Welkom bij Dr. Motoren! Hier kunt u op een snelle, veilige en simpele manier uw motor ter verkoop aanbieden. Wij zijn altijd op zoek naar motoren van bekende en onbekende merken. Hieronder ziet u een aantal van de meest recente motoren die wij hebben opgekocht.

Referentie 7

“Wilde mijn BMW inruilen maar door wat meer moeite te doen uiteindelijk mijn motor toch zo verkocht en zonder oud zeer gaan handelen. Volgende switch ga ik het zeker weer zo doen.”

Referentie 6

“Thanks guys, it’s a pleasure doing business.”

Referentie 1

“Niet de beste prijs, maar wel super transparant en eerlijke taal. Ik wist gelijk waar ik aan toe was en dat gaf een vertrouwelijk gevoel. Dit heeft mij dan ook over de streep getrokken.”

Referentie 5

“Motor aangeboden om gewoon eens te kijken of het echt zo snel zou gaan. Lekker vlot gesprek en binnen drie dagen was mijn motorfiets opgehaald.”

Referentie 4

“Ik had mijn vraag uitstaan naar meerdere bedrijven. Deze website staat er bovenuit door hun service aan bod. Dennis houd zich aan de gemaakte afspraken!”

Referentie 3

“Niet binnen 24 uur opgehaald, maar niet gek als je in Maastricht woont. Dennis stond mij netjes te woord en bood mij een nette prijs. Ik ben blij dat ik niet op speurders bezig hoef.”

Referentie 2

“Leuk contact, prima prijs.”

Referentie 1

“Na een vorige niet zo’n prettige doehetzelf ervaring met de verkoop van mijn vorige bike toch maar eens deze weg bewandeld en deze keer naar volle tevredenheid. Geen gezwets, gewoon duidelijk en vlot. Chapau Dr.Motoren!”

JeMotorVerkopen.nl is veilig en snel!

Bij het verkopen van uw motor wilt u dat alles makkelijk en goed verloopt. U kunt natuurlijk zelf uw motor proberen te verkopen door advertenties te plaatsen, onbekende mensen te ontvangen die interesse tonen en vaak loze (lage) biedingen doen. Bij Dr. Motoren gaat dit anders! U biedt hier simpelweg uw motor ter verkoop aan en ontvangt gratis en vrijblijvend een bod.

Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen. Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons.

Wij zijn een RDW erkend bedrijf. Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.

Motor verkopen

Uw motor verkopen? Wij helpen u graag.

Ontvang een gratis en vrijblijvend bod op uw motor!

of voer uw motor handmatig in Ontvang een vrijblijvend bod

Wij bieden jou de beste manier om vlot, veilig en vertrouwd je motor te verkopen. Wij zijn er om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als u ons bod accepteert, dan halen wij uw motor graag bij u op, geheel gratis. Als u zelf uw motor wilt brengen, dan kunt u hiervoor een vergoeding krijgen.

Natuurlijk ontvangt u na het verkopen van uw motor een officieel vrijwaringsbewijs van ons. Wij zijn een RDW erkend bedrijf.

Bij het aan- en verkopen van motoren werken wij altijd transparant en accuraat. Uw motor ter verkoop aanbieden was nog nooit zo makkelijk.