Verhuisplannen? Volg TilburgWoont voor het laatste woonnieuws in de regio.

8 mei 2024

Janneke de Bruine

Bouw woontoren aan Pieter Vreedeplein kan doorgaan

De komst van de 65 meter hoge woontoren aan het Pieter Vreedeplein lijkt nu door te kunnen gaan. Na jarenlange juridische procedures is het plan nu onherroepelijk. De bouw zal naar verwachting begin 2025 starten. 

|Lees verder...

1 mei 2024

Janneke de Bruine

Nog steeds zo'n 1.900 nieuwe woningen in de pijplijn

In Tilburg zaten er in 2023 nog steeds zo'n 1.900 nieuwbouwwoningen in de pijplijn, blijkt uit de laatste cijfers van het CBS. Na een toename van het aantal nieuw te bouwen woningen in de periode van 2019 tot 2021 is de voorraad te bouwen woningen waarvoor een omgevingsvergunning is afgegeven de afgelopen twee jaar op hetzelfde niveau gebleven. 


|Lees verder...

25 april 2024

Janneke de Bruine

Verbruik zelf meer zonnestroom

Het verschijnt regelmatig in het nieuws. Moet je straks gaan betalen voor de stroom die je teruglevert aan het stroomnet? Als eigenaar van zonnepanelen wil je dit natuurlijk zo min mogelijk. Maar hoe doe je dat? De Hypotheker geeft uitleg en zet een aantal tips op een rij.

|Lees verder...

19 april 2024

Janneke de Bruine

Bouw Poort van Stappegoor gestart

De start bouw van appartementencomplex Poort van Stappegoor aan de Ringbaan-Zuid is feestelijk gevierd. De woningen die straks verhuurd worden door TIWOS en HEPRI Vastgoed zijn waarschijnlijk eind 2026 klaar. 

|Lees verder...

TilburgWoont is een initiatief van eQmarketing. © 2012 -