Siberische Katten Zorgen Voor Veel Warmte in Huis

Over de siberische boskat

De Siberische kat is vermoedelijk tot stand gekomen in Siberië, maar wordt algemeen erkend als een kattenras uit Rusland. De Siberische kat heeft veel weg van een Noorse boskat en de Maine Coon, hoewel de Maine Coon in het algemeen groter is.

Over deze website

Deze website is tot stand gekomen door fokkers die in het gehele land en buitenland fokken met dit fantastische ras. Zij hebben allemaal zeggenschap en inspraak over wat er op deze website moet komen te staan.

Heb je een leuk idee om dat op deze website toe te voegen, mis je bepaalde informatie laat het ons weten, het is dan mogelijk om een nieuwe rubriek of informatie aan de website toe te voegen. Misschien vind je het zelfs wel leuk om bepaalde informatie zelf op deze website te zetten dit is allemaal mogelijk

De siberische kat

In Amerika en Europa is de Siberische kat een zeer nieuw kattenras, maar het ras bestaat al heel lang. De Siberische kat komt uit Rusland en heeft eeuwenlang in het ruige Siberië geleefd. Vanwege dit klimaat ontwikkelde deze kat een zeer dikke vacht, die bestand is tegen water.
Waarschijnlijk werden deze katten al zo’n duizend jaar gebruikt voor de bestrijding van ongedierte op boerderijen en de bescherming van huizen, voordat men met ze ging fokken.

Laatste nieuws

Geplaatst op

Ontdek het Unieke Genot van Alpaca High Tea

Wil je een buitengewone ervaring beleven? Ben je dol op alpaca’s en hou...

Geplaatst op

Ongediertebestrijding Almere

Ongedierte in huis hebben is natuurlijk altijd vervelend en veel mensen weten...

Geplaatst op

Een passend huisdier

Mensen kunnen heel erg genieten van de aanwezigheid van huisdieren. Wanneer er...

Over ons

We praten je bij over je liefste, blazende 4 voeters.

Contactgegevens

Via info @ siberischekittenpagina.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden