Venlo Traprenovatie, U staat op kwaliteit.

De expert met meer dan 10 jaar ervaring. Zoekt u een specialist in het het renoveren en bekleden van uw trap dan bent u bij ons op het juiste adres, wij zijn het traprenovatie bedrijf uit Venlo met traprenovatie showroom. Wij zijn CBW-Erkend en bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen, u betaald achteraf als u tevreden bent. Maak vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek in onze traprenovatie showroom.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Traprenovatie

Venlo Traprenovatie werkt met het best verkrijgbare trede-over-trede systemen en werkt uitsluitend met eigen monteurs. En elke traprenovatie start in onze showroom. met meer dan 10 jaar ervaring bij uitstek de specialist in het renoveren en bekleden van uw trap. Wij hebben een ruime keuze aan trap verlichting en RVS trapleuningen. Maak vandaag nog een afspraak in onze showroom.

Meer over traprenovatie

Trapleuningen

De trapleuning die gezien mag worden! Een trapleuning kan heel bepalend zijn voor de sfeer. Het is dan ook niet zo gek dat er steeds meer aandacht is voor dit ondergeschoven kindje in huis. Kies voor RVS of hout én laat uw trapleuning meteen de hal van uw woning verlichten. Design, veiligheid én sfeer in één met een trapleuning van Venlo Trapleuning.

Meer over trapleuningen

Vloeren

Nieuwe vloer kopen? Venlo Vloeren biedt een ruime selectie laminaat, houten vloeren en PVC vloeren van innovatieve en kwalitatieve leveranciers. Dit alles wordt ondersteund met een uitgekiend assortiment aan ondervloeren en plinten. Een vloer kopen bij Venlo Vloeren is een keuze voor kwaliteit, goede service en verantwoorde producten.

Meer over vloeren

Waarom kiezen voor Venlo Traprenovatie?

Venlo traprenovatie heeft meer dan 10 jaar ervaring in het renoveren van trappen. Uw bestaande trap is de basis waar over heen wij die nieuwe trap (de traprenovatie) plaatsen. De trap wordt voorzien van een overzettreden, gemaakt van speciaal ontwikkelde systemen. Deze voorzien zijn van een anti slip toplaag en praktisch onverslijtbaar zijn, zodat uw trap weer jarenlang mee kan. De trappen die wij renoveren worden geluiddempend verlijmd en zijn veilig en eenvoudig te onderhouden. Om deze nog veiliger te maken zijn er verschillende mogelijkheden om de trap te voorzien van verlichting.

Uw trap wordt gerenoveerd tot in perfectie, maar er komt geen hak of breekwerk aan te pas en uw wanden en vloer worden niet beschadigd. Het is daarnaast ook mogelijk om een open trap te renoveren, die u ook dicht kunt laten maken. U kunt er zelfs voor kiezen de hele overloop, compleet met de zijkanten van de trap, in dezelfde stijl op te knappen. Een trap renoveren duurt meestal één of twee dagen en u ontvangt tien jaar schriftelijke garantie.

Wij hebben onze kennis opgedaan bij de Nr. 1 in traprenovatie en zijn reeds 10 jaar als Venlo traprenovatie aan de slag.

Zo  bent u verzekerd dat wij alle kennis en ervaring in huis hebben om vakwerk te leveren.

Onderstaand een aantal opgeleverde werkzaamheden van ons.

 

Of check onze:      Online traprenovatie brochure       

 



Traprenovatie voorbeelden

Venlo Traprenovatie bekend van TV

In het verleden waren wij te zien in verschillende TV programma's.

 

 

 

 

Graag willen wij gebruik maken van TV programma's om ons bedrijf op een andere manier voor te stellen. Hierbij ondersteunen wij uiteraard het goede doel maar proberen wij ook een beeld te geven van de mogelijkheden. Wilt u meer informatie maak dan een afspraak in onze showroom.

Maak een afspraak voor een adviesgesprek

 

Onderstaand een samenvatting van onze uitgebreide werkwijze:

Stel uw vraag

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.