De Velde Hoveniers

Eindsestraat 93
5105 AB Dongen
06 – 55 85 54 06
info@develdehoveniers.nl

Plantenbakken en accessoires
Naast aanleg leveren wij ook de materialen
Aanleg van uw tuin
Volledig verzorgd door De Velde
Onderhoud aan uw tuin
Professioneel en vakkundig
Vorige slide
Volgende slide

Hoveniersbedrijf `De Velde`

Voor professionele aanleg en vakkundig onderhoud van uw tuin

Concepten creëren: uw idee, onze uitvoering

Een tuin is tegenwoordig meer dan een fijne plek om in de zomer in te zitten. Het is een verlengstuk van ons huis geworden. Hoveniersbedrijf De Velde helpt u graag een tuin te creëren of onderhouden, die past bij uw woonwensen en levensstijl. Of het nu gaat om volledige bestrating of een weelderige bloementuin: Hoveniersbedrijf De Velde is daarbij uw partner. Wij werken voornamelijk in de regio Breda, Tilburg, Dongen en Oosterhout. Bent u geïnspireerd geraakt na het zien van onze website? Maak dan eenvoudig een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Tuinaanleg: uw tuin, ons project

Hoveniersbedrijf De Velde is een kleinschalig hoveniersbedrijf in Dongen, gericht op de particuliere markt. Wilt u uw tuin (opnieuw) laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de complete aanleg: van ontwerp tot beplanting, (sier)bestrating en overkappingen. Maar ook voor kleinere werkzaamheden komen we graag bij u langs. Neem vrijblijvend contact met ons op voor bijvoorbeeld een compleet tuinontwerp, het aanleggen of vernieuwen van gras, plaatsen van schutting of overkapping, vijveraanleg of bestrating. Wij maken van uw tuin ons project!

 

Tuinonderhoud: ons werk, uw plezier

Niet alleen de aanleg van een tuin is vakwerk; goed onderhoud is ook belangrijk om lang plezier te hebben van uw tuin. Hoveniersbedrijf De Velde voert alle soorten tuinonderhoud uit, zoals: heggen knippen, grasverzorging(maaien, bemesten, verticuteren) en snoeien. U kunt bij ons een jaarcontract afsluiten, zodat u het hele jaar geen omkijken heeft naar uw tuin. Maar het is ook mogelijk om een voor-en/of najaarsbeurt te laten uitvoeren. Zo hoeft u alleen nog maar van uw tuin te genieten. Meen contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.